Bluffaktura efter bluffaktura välkommen till Eniro

Om Eniro

 

Hej och välkommen till Eniro

Eniro ut bluffakturor till företagare

Det är många som ringer nu och klagar på att de har fått bluffakturor från ENIRO, vilket kanske inte är så konstigt då Eniro pumpat ut en just en massa bluffakturor bara för att få in pengar. Ett klockrent bedrägeri helt enkelt. De om något annat kanske är den bästa, tryggaste och mest självklara anledningen till att inte ha något att göra med Eniro någonsin. Vem vill förknippas med Eniro och bluffakturor egentligen?

Eniro Bluffakturor

Antagligen bara de som gör pengar på dem. För bluffakturor har länge varit ett problem för seriösa men stressade företagare som bara betalar och betalar för Eniro detta kända företag kan väl ändå inte ligga bakom en systematiska bluffakturor? Tackade jag ändå jag till två år, jag som ville avsluta allt samarbete? Ja jag var ju så stressad just då. Låt gå för denna gången.

Eniro BluffakturorVem vill bli smittat av ett sådant rykte och vem vill associeras med ett blufföretag som skickar bluffaktura efter bluffaktura till inte ont anande hederliga Svenska företagare. När eniro sålde sig för alla dessa falska lös-numren så prostituerade de sitt eventuellt goda rykte och den som behöver ett lösnummer kan kontakta dem eller skicka sina använda emballage som tack för hjälpen.

 

 

Förenade Företagare om Förbannade Fifflare med Frivilliga filantroper för …

Handel Online,  Online Handel,  N.nu Hemsida  SEO SEO EhandelSEO Google   scientologer scientologi  SEO

 

 

 

 

 

 

 

Annonser